Tweede informatieavond groot succes

Tweede Informatieavond Planedome op 20 september 2023 Groot Succes

Tweede Informatieavond Planedome op 20 september 2023 Groot Succes

De tweede informatieavond van de Ondernemersfair, gehouden op 20 september 2023, werd met groot enthousiasme ontvangen door een brede groep belangstellenden. De bijeenkomst die plaatsvond in het Planedome, trok een indrukwekkend aantal bedrijven en geïnteresseerden die meer wilden weten over de Ondeernemersfair.

Tijdens de avond nam Bas van Ruth het podium om de nieuwste informatie te presenteren en de gedetailleerde plattegronden van het Planedome  te onthullen. Zijn boeiende presentatie bracht de aanwezigen volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en plannen.

De betrokkenheid van het publiek was opmerkelijk, met talrijke vragen en opmerkingen uit de zaal. Deze werden met deskundigheid en enthousiasme beantwoord door leden van zowel de kerngroep als de brede werkgroep, wat resulteerde in een constructieve uitwisseling van ideeën en informatie.

Na de informatiesessie werd de avond op een gezellige manier afgesloten met een borrel, waar de aanwezigen de kans kregen om te netwerken en informele gesprekken te voeren.

Reacties van de aanwezigen waren positief en vol lof. Velen beschouwden de avond als verhelderend en inspirerend, waarbij ze hun waardering uitspraken voor de transparante communicatie.

De inschrijving voor deelname aan de Ondernemersfair blijft open tot 30 september 2023. Na deze datum zal de organisatie beginnen met de indeling van de stands en verdere voorbereidingen voor dit unieke evenement.

Voor meer informatie en inschrijvingsdetails kunt u terecht op de officiële website of contact opnemen met de kerngroep.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van Cookies.