Ondernemersfair Westerveld in Frederiksoord

Voorbereidingen Ondernemersfair Westerveld in volle gang

Op zaterdag 2 november 2023 is de volgende editie van de Ondernemersfair Westerveld; van 10.00 tot 17.00 uur. Dit jaar in en rondom de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord. Alle bedrijven uit de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze ondernemersfair, dus ook ondernemers die niet lid zijn van een ondernemersvereniging. De ondernemersfair is voor bezoekers vrij toegankelijk. Op vrijdagavond 1 november is er voor de deelnemers het Ondernemerscafé.

Achter de organisatie van deze editie zitten ondernemers Rémon Veldhuizen, Doede Simonides, Heleen Kiewiet, Hilco Broekman, Sasja Visser en Marieke van Raalte. Allemaal lid van de Ondernemersvereniging Vledder e.o. Met de succesvolle Ondernemersfair Westerveld van vorig jaar (in Planedome Dwingeloo) nog vers in het geheugen is deze enthousiaste groep ondernemers druk bezig met de voorbereidingen. Het kernteam is reuzeblij met de prachtige locatie, een mooie samenwerking met DE PROEF, de huidige eigenaar van de tuinbouwschool en de bijbehorende tuinen en kassen. Dat motiveert enorm om er weer een topfair van te maken!

Thema Winter

Met de invulling zijn de ondernemers nog druk bezig, maar er is volop inspiratie en de ideeën vliegen over de tafel. Bij de vorige editie in Frederiksoord konden ondernemers en bezoekers de lucht in, met het grootste reuzenrad van Europa. Dit keer blijven we op de grond…

Informatieavond op dinsdag 16 juli

Ben je ondernemer in Westerveld en wil je meer info? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 16 juli in de Tippe in Vledder. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Heb je nu al vragen, stuur gerust een mail naar info@ondernemersfair.nl. Volg ons op Facebook: @Ondernemersfair.
 
Foto: Wilbert Bijzitter
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van Cookies.