Bekijk de foto's van de fair 2023

Ondernemersfair Westerveld met streekmarkt

Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze eendaagse ondernemersfair. Je hoeft géén lid te zijn van een ondernemersvereniging. Op zaterdag 2 november 2024, van 10.00 tot 17.00 uur, staan de deuren van dit evenement wijd open voor alle bezoekers. De toegang is geheel gratis! Het thema is winter.

Ook (sport)verenigingen en stichtingen willen we graag een podium bieden; de vernieuwde lokalen zijn een mooie plek om kunst, sport, cultuur en workshops aan te bieden. 

Nieuw dit jaar is de streekmarkt. De tuinen zijn een prachtige plek voor lokale foodtrucks en ondernemers die hun streekproducten, koopwaren en heerlijke lekkernijen -passend binnen het winterthema- willen aanbieden.

Dus twijfel niet en meld je aan voor de Ondernemersfair. Laat zien dat je er bent! Ga naar het inschrijfformulier.

Wil je eerst meer weten over de Ondernemersfair? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 16 juli in de Tippe (Vledder).

Laat zien dat je er bent

Deze unieke beurs brengt ondernemers uit alle soorten branches samen voor een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en zakelijke kansen. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of net je eerste stappen zet, de Ondernemersfair is de plek om je bedrijf te laten zien. Aan collega-ondernemers én aan de inwoners van Westerveld en omgeving. Je ontmoet nieuwe en bekende ondernemers, wisselt kennis en ervaring uit en voordat je het weet… sluit je de fair af met nieuwe ideeën en mooie samenwerkingen.
 
Ondernemerscafé met ondernemers uit de regio
Voor de deelnemers aan de Ondernemersfair hebben we op vrijdag 1 november 2024 een gezellige borrel met buffet georganiseerd. Deze borrel vindt plaats direct na de opbouw van het evenement, zodat je meteen kunt ontspannen en genieten. Het belooft een informele en gezellige avond te worden, waar je kunt napraten, nieuwe contacten kunt leggen en inspirerende gesprekken kunt voeren met andere ondernemers. Wie weet welke prachtige connecties en nieuwe ideeën hieruit zullen voortkomen!

Kom naar de informatieavond

Graag brengen we je op de hoogte van de twee informatieavonden die we organiseren in aanloop naar de ondernemersfair. Deze avonden vinden plaats op:

  • dinsdag 16 juli 2024 in restaurant de Tippe (Vledder)
  • woensdag 18 september 2024

De informatieavonden zijn bedoeld om jou als ondernemer van alle benodigde informatie voor de fair te voorzien. Tijdens deze avonden heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de organisatie en andere ondernemers te ontmoeten. Voor koffie en thee wordt gezorgd. Op de tweede informatieavond is er ook gelegenheid om de locatie alvast te bekijken.

Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. We rekenen op je komst. Lees meer over de informatieavond.

De locatie

Frederiksoord

De organisatie voor de Ondernemersfair Westerveld 2024 ligt in handen van leden en bestuursleden van Ondernemersvereniging Vledder e.o. De locatie vindt plaats in DE PROEF; in en rondom de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord (foto: Wilbert Bijzitter)

Opbouw en afbouw 

Opbouw:
Vrijdag 1 november – tijden worden nog bekend gemaakt.
Zaterdag 2 november – tijden worden nog bekend gemaakt.

Ondernemersfair:
Vrijdag 1 november netwerkcafé – tijden worden nog bekend gemaakt.
Zaterdag 2 november van 10:00 tot 17.00 uur

Afbouw:
Zaterdag 2 november – tijden worden nog bekend gemaakt.

Tuinbouwschool Frederiksoord.