Bekijk de foto's van de fair 2023

Kom naar de ondernemersfair

Mis de kans niet om deel te nemen aan de Ondernemersfair, dé plek waar jong en oud, ondernemers en particulieren, samenkomen en in contact komen met de meest innovatieve en succesvolle dienstverlenende organisaties binnen de gemeente Westerveld. Deze fantastische gelegenheid biedt niet alleen de mogelijkheid om te netwerken, maar ook om nieuwe samenwerkingsverbanden op te bouwen en elkaar de hand te schudden. Want zoals het gezegde luidt: “samen sta je sterker dan alleen”. Wilt u een workshop geven? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. Bij voldoende interesse zorgen wij voor een geschikte ruimte. Laat het ons weten via het inschrijvingsformulier. Wees erbij en profiteer van de voordelen die de Ondernemersfair te bieden heeft! Voor de prijs hoeft u het niet te laten, voor gemiddeld €8,- per m2 staat u al op de Ondernemersfair. Wij verzorgen de koffie en de lunch. Ga voor de actuele prijzen naar het inschrijvingsformulier.

Het beste nieuws? Je hoeft geen lid te zijn van een ondernemersvereniging om deel te nemen. Op zaterdag 4 november 2023 staan de deuren van dit evenement wagenwijd open voor alle bezoekers en de toegang is helemaal gratis!

Speciaal voor alle ondernemers hebben we een gezellige borrel gepland op de vrijdag voor de Ondernemersfair. Deze borrel vindt plaats direct na de opbouw van het evenement, zodat je meteen kunt ontspannen en genieten. Het wordt een gezellige en informele avond waarop je kunt napraten, nieuwe contacten kunt leggen en inspirerende gesprekken kunt voeren met andere ondernemers. Wie weet welke prachtige connecties en nieuwe ideeën hieruit voort zullen komen! Zorg dat je erbij bent van 20:30 uur tot 22:00 uur.

Twee informatieavonden

Graag brengen wij u op de hoogte van de twee informatieavonden die wij organiseren in aanloop naar de ondernemersfair. Deze avonden vinden plaats op 29-06-2023 en 20-09-2023 en zijn bedoeld om ondernemers te voorzien van alle benodigde informatie voor de fair. Tijdens deze avonden heeft u de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de organisatie onder het genot van een kop koffie. Daarnaast bieden wij u de gelegenheid om de locatie alvast te bekijken en andere ondernemers te ontmoeten.

De locatie

Het Planedome Dwingeloo

Welkom bij Planedome, de ideale locatie voor de ondernemersfair. Het iconische gebouw heet diverse faciliteiten voor een succesvol evenement. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Ook is er een gezellige horecagelegenheid aanwezig en kunnen we in samenwerking met onze partners buitenactiviteiten organiseren. Planedome is dé plek voor een geslaagde Ondernemersfair.

Opbouw en afbouw 

Opbouw:
Vrijdag 3 november van 14:00 tot 20:00 uur
Zaterdag 4 november van 08:00 tot 09:30 uur

Ondernemersfair:
Vrijdag 3 november netwerkcafé 20:30 – 22:00 uur (2 deelnemers per bedrijf). Voor iedere persoon meer wordt € 37,50 in rekening gebracht.
Zaterdag 4 november van 10:00 tot 17.00 uur

Afbouw:
zaterdag 4 november van 17.30 – 22.00 uur

Parkeren voor deelnemers bij het parkeerterrein van het zwembad en tijdens op en afbouw kan je laden en lossen op het terrein van he Planedome.