Organisatie van de Ondernemersfair.

De Ondernemersfair is een jaarlijks terugkerend evenement dat plaatsvindt op een andere locatie binnen de gemeente Westerveld. Het is een initiatief van verschillende ondernemersverenigingen die samenwerken om de beurs tot een groot succes te maken. De organisatie van de Ondernemersfair is dan ook in handen van een aantal enthousiaste ondernemers die zich vol passie inzetten voor dit evenement.

Naast de creatieve invulling van standhouders, biedt de beurscommissie ook allerlei randactiviteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Van workshops en presentaties tot entertainment en ontspanning, er is voor ieder wat wils. Het doel van de organisatie is om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over allerhande zaken aangaande de Ondernemersfair. Dit gebeurt onder meer via de website en social media kanalen.

Heb je nog vragen over de Ondernemersfair? Dan kun je altijd mailen naar het mailadres. Daarnaast kun je ook terecht bij je eigen ondernemersvereniging voor meer informatie. Zij zijn namelijk ook op de hoogte van alle zaken rondom dit evenement.

Wij kijken alvast uit naar de Ondernemersfair van 2023, die zal plaatsvinden in Dwingeloo. We hopen jullie daar te mogen verwelkomen en er samen een succesvolle editie van te maken!