Organisatie van Ondernemersfair Westerveld

De Ondernemersfair is een evenement dat jaarlijks plaatsvindt op een wisselende locatie binnen de gemeente Westerveld. Het is een initiatief van de zes ondernemersverenigingen die samenwerken om de beurs tot een groot succes te maken. De organisatie van de Ondernemersfair is in handen van een aantal enthousiaste ondernemers die zich vol passie inzetten voor dit evenement.

Naast de creatieve invulling van standhouders biedt de beurscommissie ook allerlei randactiviteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Van workshops en presentaties tot entertainment en ontspanning, er is voor ieder wat wils. Het doel van de organisatie is om bezoekers zo goed mogelijk te informeren over allerhande zaken aangaande de Ondernemersfair. Dit gebeurt onder meer via de website en social media.

Heb je nog vragen over de Ondernemersfair? Dan kun je altijd mailen naar het mailadres. Je kunt ook terecht bij je eigen ondernemersvereniging voor meer informatie. Zij zijn namelijk ook op de hoogte van alle zaken rondom dit evenement.

Wij kijken alvast uit naar de Ondernemersfair van 2024 die zal plaatsvinden bij DE PROEF, in en rondom de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord. We hopen jullie daar te verwelkomen om er samen een succesvolle editie van te maken!

Locatie Ondernemersfair Westerveld
DE PROEF Tuinbouwschool Frederiksoord
Majoor van Swietenlaan 15
8382 GC Frederiksoord