Goed voorbereid naar de Ondernemersfair

Om je goed voor te bereiden op de Ondernemersfair nodigen we je uit voor een informatieavond op dinsdag 16 juli 2024. Deze bijeenkomst vindt plaats in de Tippe te Vledder (Lesturgeonplein 5) en start om 20.00 uur. Aan de hand van een plattegrond nemen we je mee door het gebouw, de kassen en de tuinen, zodat je een goed beeld krijgt van de locatie. Ook krijgt je uitgebreide informatie over de activiteiten, beurstijden, kosten, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken.

De Ondernemersfair staat bol van gezelligheid, saamhorigheid, samenwerking en nieuwe contacten. Ook (sport)verenigingen en stichtingen willen we graag een podium bieden; de vernieuwde lokalen zijn een mooie plek om kunst, sport, cultuur en workshops aan te bieden. Daarnaast breiden we de ondernemersfair dit jaar uit met een streekmarkt. Binnen het thema winter natuurlijk!

De tweede informatieavond vindt plaats op 18 september 2024. Deze informatieavond hopen we bij DE PROEF te houden, zodat er gelegenheid is om het gebouw en de tuinen en kassen te verkennen.

Laat zien dat je er bent!

Ben je ondernemer in Westerveld en wil je meer info? Ben je een (sport)vereniging of stichting? Of wil je graag op de streekmarkt staan? Kom dan naar de informatieavond op dinsdag 16 juli in de Tippe. Heb je nu al vragen, stuur gerust een mail naar info@ondernemersfair.nl.
 
Aanmelden voor de informatieavond is niet nodig. We rekenen op je komst!

Voor wie is de Ondernemersfair Westerveld

Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze eendaagse ondernemersfair. Je hoeft dus géén lid te zijn van een ondernemersvereniging. Deze unieke beurs brengt ondernemers uit alle soorten branches samen voor een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en zakelijke kansen. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of net je eerste stappen zet, de Ondernemersfair is de plek om je bedrijf te laten zien. Aan collega-ondernemers én aan de inwoners van Westerveld en omgeving. Je ontmoet nieuwe en bekende ondernemers, wisselt kennis en ervaring uit en voordat je het weet… sluit je de fair af met nieuwe ideeën en mooie samenwerkingen.

Dus twijfel niet en kom naar de informatieavond. Of ga naar het inschrijfformulier en meld je gelijk aan.

Frederiksoord

De organisatie voor de Ondernemersfair Westerveld 2024 ligt in handen van leden en bestuursleden van Ondernemersvereniging Vledder e.o. De locatie is bij DE PROEF, in en rondom de voormalige tuinbouwschool in Frederiksoord.