Geslaagde eerste informatieavond Ondernemersfair

De eerste informatieavond van de Ondernemersfair was een groot succes. Ondernemers werden uitgebreid geïnformeerd over de locatie, de plattegrond met standindeling en het vervoer naar het Planedrome vanaf de parkeerplaatsen in Dwingeloo. Tijdens de avond werd tevens de nieuwe website gelanceerd, die bezocht kan worden op www.ondernemersfair.nl.

Tijdens de avond ontstond er een levendige discussie over het al dan niet plaatsen van een tent op het evenement, waarbij waardevolle ideeën en tips werden uitgewisseld. Na afloop van de informatieavond was er gelegenheid om onder het genot van een drankje aan de bar verder van gedachten te wisselen.

Voor degenen die de avond hebben gemist, nodigen wij hen van harte uit om zich aan te melden voor onze tweede informatieavond op 20 september. Aanmelden kan via een e-mail naar info@ondernemersfair.nl, onder vermelding van naam en het aantal mensen dat zal deelnemen.

Voor meer informatie en updates over de Ondernemersfair kunt u terecht op www.ondernemersfair.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van Cookies.