Dank voor uw aanmelding

Bedankt voor uw aanmelding voor Ondernemersfair Westerveld 2024 in Frederiksoord! We zijn verheugd dat u heeft besloten deel te nemen aan dit evenement. We gaan direct aan de slag met het verwerken van uw aanvraag en zullen u op de hoogte houden van de voortgang. Ons doel is om alle aanvragen zo snel mogelijk te verwerken, zodat we u snel een bevestiging van plaatsing kunnen sturen.

Mocht u speciale wensen hebben, dan nemen we graag contact met u op om deze te bespreken. We kijken uit naar een succesvolle Ondernemersfair op 1 en 2 november en verwelkomen u graag in Frederiksoord (locatie nog niet bekend)!

nu

Uw inschrijving

Dank voor uw inschrijving voor de ondernemersfair. We zijn verheugd met uw vertrouwen en kijken uit naar uw deelname. Samen maken we er een succesvol evenement van!
9-10

Sluiting inschrijving

Schrijf u in voor 9 oktober. Hierna beginnen we met de indeling van de plaatsen.
3-11

Opbouw

U kunt uw stands opbouwen voor de ondernemersfair vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur. Gelieve in deze periode uw stand te voorzien van de benodigde materialen en deze gereed te maken voor de volgende dag.
3-11

Ondernemersborrel

Kom naar onze gezellige ondernemersborrel en ontmoet andere ondernemers onder het genot van een hapje en drankje! Van 20.30 tot 11.00 uur kun je netwerken en inspiratie opdoen. Mis deze kans niet om te connecten en te ontspannen na een drukke opbouwdag op de Ondernemersfair!
4-11

Ondernemersfair

Eindelijk is het zover: de ondernemersfair gaat van start! Vandaag kun je in contact komen met andere ondernemers en talloze bezoekers ontmoeten. Bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten voor jong en oud. Verwacht een dag vol inspiratie, netwerken en plezier.
4-11

Afbouw

Wat een inspirerende beursdag hebben we achter de rug! Maar aan alle mooie dingen komt helaas een einde en het is tijd om af te bouwen. Geen zorgen, we maken het samen een gezellige boel en zorgen dat het afbouwen ook nog eens leuk wordt! Vanaf 17.30 tot 22.00 uur staan we voor je klaar om te helpen, samen maken we er een succesvolle afsluiting van!
5-11

Afbouw

We zijn bijna klaar! Het is tijd voor de laatste loodjes van de afbouw van de ondernemersfair. Het Planedrome wordt weer teruggebracht naar zijn normale staat na een succesvol evenement. We willen u bedanken voor uw deelname en hopen u te zien bij de volgende editie van de ondernemersfair!
nov

enquête

We hopen dat u net zo heeft genoten van de ondernemersfair als wij. Om ervoor te zorgen dat de volgende editie nog succesvoller wordt, zijn we benieuwd naar uw ervaringen. Met uw feedback kunnen we ons nog verder verbeteren en er een onvergetelijke dag van maken. Daarom nodigen we u uit om de enquête in te vullen en uw ervaringen met ons te delen. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en we hopen u volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de ondernemersfair.