Duurzaamheid. Hoog in het vaandel

Beste deelnemer van de Ondernemersfair Westerveld,
 
Houdt uw organisatie zich (ook) bezig met duurzaamheid? Verkoopt u duurzame producten? Of levert u diensten met een positieve impact op natuur en milieu? Maar staat u tijdens de Ondernemersfair niet op het Duurzaamheidsplein? Dan kunt u via het Duurzaamheidsvlaggetje toch uw duurzame activiteiten kenbaar maken en ervoor zorgen dat vanaf het duurzaamheidsplein naar uw stand wordt doorverwezen. 
 
Het vlaggetje van 8 bij 20 cm kunt u op een zichtbare plaats in uw stand neerzetten. Van alle bedrijven die meedoen, wordt een overzicht gemaakt met daarop de bedrijfsnamen, contactgegevens en een omschrijving van de duurzame activiteiten. Dit overzicht wordt op het Duurzaamheidsplein aan bezoekers beschikbaar gesteld. De kosten voor het maken van de vlaggetjes zijn 15 euro per stuk. Een voorbeeld van zowel het vlaggetje als van de bedrukking die er dan opkomt, vindt u hieronder.
 
Wilt u ook zo’n vlaggetje in uw stand? Geef dat dan uiterlijk 10 oktober door aan de gemeente Westerveld: a.blanken@gemeentewesterveld.nl. Stuur voor het maken van het overzicht de volgende gegevens door:
 
Bedrijfsnaam:  
Adres:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Contactpersoon op de beurs:
Logo:
Omschrijf uw duurzame producten of diensten in maximaal 25 woorden:
 
Het Duurzaamheidsplein is een initiatief van de gemeente Westerveld. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op (tel. 06 – 28 55 68 14).
 
Met vriendelijke groet,
 
Annegreet Blanken
Team Duurzaamheid – gemeente Westerveld

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van Cookies.