Tweede informatieavond woensdag 18 september

Bereid je goed voor op de Ondernemersfair Westerveld

We maken ons op voor de Ondernemersfair Westerveld op zaterdag 2 november 2024 in DE PROEF in Frederiksoord. Dit jaar met een streekmarkt! Aanmelden kan nog tot 15 september 2024.

Informatieavond
Om je optimaal voor te bereiden, nodigen we je graag uit voor de tweede informatieavond op woensdag 18 september 2024. Laat je informeren. Stel je vragen. Zorg dat je goed voorbereid bent op de ondernemersfair. Tijdens deze bijeenkomst praten we je bij over de locatie, het ondernemerscafé, de randactiviteiten, op- en afbouw, aanmeldingsprocedure en andere praktische zaken. Ook nemen we je graag mee door het gebouw, de tuinen en de kassen om je een beeld te geven van deze mooie locatie. Dus: ben je deelnemer aan de beurs, standhouder op de streekmarkt of sta je op de beurs voor een (sport)vereniging of stichting? Kom dan naar de informatieavond!

Waar moet je zijn?
Locatie: DE PROEF (in de voormalige tuinbouwschool)
Adres: Majoor van Swietenlaan 15, 8382 CE Frederiksoord
Aanvang: 19.30 uur (dus NIET om 20.00 uur)

Voor wie is de Ondernemersfair Westerveld
Alle bedrijven en organisaties binnen de gemeente Westerveld kunnen deelnemen aan deze eendaagse ondernemersfair. Je hoeft dus géén lid te zijn van een ondernemersvereniging. Deze unieke beurs brengt ondernemers uit alle soorten branches samen voor een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en zakelijke kansen. Of je nu een gevestigde ondernemer bent of net je eerste stappen zet, de Ondernemersfair is de plek om je bedrijf te laten zien. Aan collega-ondernemers én aan de inwoners van Westerveld en omgeving. Je ontmoet nieuwe en bekende ondernemers, wisselt kennis en ervaring uit en voordat je het weet… sluit je de fair af met nieuwe ideeën en mooie samenwerkingen. Met een regionale streekmarkt willen we de verbinding leggen tussen het voormalige schoolgebouw en de kassen.

Aanmelden voor de Ondernemersfair
Ondernemers kunnen zich tot 16 september 2024 aanmelden voor de Ondernemersfair Westerveld via de button ‘Inschrijven’ op deze websitel.

Heb je nog vragen?
Heb je vooraf vragen over de informatieavond óf over de Ondernemersfair Westerveld, stuur dan een mail naar info@ondernemersfair.nl. Check ook de pagina Beursinformatie.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van Cookies.